Welkom » Voor wie

Voor volwassenen met overgewicht of ondergewicht, die verder gezond zijn.

Als je om medische redenen bent doorverwezen naar een diëtist, dan kan Best Body je helaas niet van dienst zijn. Ben je zwanger? Dan is afvallen niet goed voor jou en je baby. Wil je gezonder gaan leven omdat je zwanger bent, is begeleiding natuurlijk wel een goed idee. 

Hoe werkt leefstijlverandering?

In een aantal sessies leer je hoe je zonder moeite stap voor stap je leefstijl verandert, waardoor je overgewicht definitief verdwijnt. Je krijgt daardoor ook meer energie, je slaapt beter, krijgt meer zelfvertrouwen en zit lekkerder in je vel.

Voordelen van deze methode

Je mag alles blijven eten.

Je hoeft geen voedingsmiddelen uit te sluit.

Je hoeft je geen zorgen te maken over calorieën.

Je hebt geen honger.

Je eet voeding die je in elke supermarkt kunt kopen, wel zo handig.

Het is gezond voor jou en je gezin, waardoor je niet apart hoeft te koken.

Het is eenvoudig in te passen in je huidige (drukke) leefstijl.

 

Reacties van mensen die door Best Body zijn begeleid:

"Ik voel me inmiddels een stuk fitter en kan veel meer dingen doen. Ik ben inmiddels al 8 kilo kwijt."

 

"Ik eet nu gezond en bewust, en val hierdoor ook af. Ook merk ik dat het sporten onder begeleiding ervoor zorgt dat ik weer kan sporten zonder dat ik extra last van mijn blessures krijg."

 

"Ik voel me fitter en weet alweer betere beslissingen te nemen over wat ik wel en niet in mijn mond stop."

 

"Mijn conditie is toegenomen, voel me lichamelijk sterker en ben zichtbaar al enkele kilo's afgevallen waardoor ik me zekerder en een stuk gezonder voel. Tevens ben ik anders gaan eten/drinken door het stukje bewustwording die ik opdoe tijdens uitleg/werking van het menselijk lichaam."

 

"Ik voel me fitter en heb meer energie dan toen ik eraan begon. Mijn kilo's gaan er moeilijk af omdat ik te weinig at per dag ( dat was ik me niet bewust dat dit kon!!!!)"

Meer weten over jouw mogelijkheden?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismaking. Vergeet niet dat jouw zorgverzekeraar een vergoeding biedt voor begeleiding en advies. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts en kunt ook worden begeleid met licht over- of ondergewicht.

Kennismaken is gratis en verplicht je tot niets.