Home » Over mij » Ervaringen

Ervaringen

Hier lees je de volledige ervaringen.

 

Patricia van der Wal: 'Bianca is een bron van inspiratie'.

Bianca is een bron van inspiratie. Haar vrolijke, plezierig en goedhartig karakter werkt aanstekelijk.

Patricia van der Wal

Hilde viel ruim 20 kilo af met Best Body Coach

Dankzij Bianca ben ik in 8 maanden tijd ruim 20 kilo afgevallen. Ik voel me super fit en speel weer moeiteloos met mijn kinderen.

Hilde Haveman

Sanny heel wat kilo's kwijt met Best Body

Bianca is een leuke, lieve deskundige begeleider. Zowel op het gebied van gezonde voeding als bewegen is ze heel deskundig! Het is elke keer een feestje om naar haar toe te gaan! Voel me fitter, vitaler en gezonder!  En zit het een weekje tegen weet ze me altijd weer op een positieve manier te motiveren! Inmiddels al heel wat kilootjes kwijt Sanny Veltman

 

Janet 10 kilo lichter met Best Body

Top begeleiding van Bianca! Bij Zempo in Oude Pekela. Al 10 kg kwijt, en een gezondere leefstijl gekregen!

Janette Smid

 

Ina volgt met veel plezier de lessen van Bianca in Oude Pekela

Ga met veel plezier naar de lessen van Bianca in Oude Pekela, met haar enthousiasme en gedrevenheid zorgt ze dat je vitaal, fit en gezond wordt. Zij biedt veel meer dan een sportschool je kan bieden omdat je echt de persoonlijke begeleiding krijgt die je nodig hebt. De lessen zijn goed te volgen voor alle leeftijden. Bianca je maakt er iedere keer weer een feestje van - Ina Galis

 

Natasja ziet verschil in kilo's en in centimeters door de lessen van Best Body.

De lessen van Bianca zijn zeer toegankelijk en gezellig te noemen. Zelf doe ik mee aan training op de toestellen, mattraining en pilates. Alle lessen zijn zeer gevarieerd en Bianca geeft hierbij goede begeleiding m.b.t. technieken en houdingen én bovenal brengt zij een prettige enthousiaste houding met zich mee.

Het is altijd erg gezellig met de lessen waarbij we met ongeveer 10-12 mensen trainen. De deelnemers lachen mét elkaar, maar niet om elkaar en iedereen is welkom zoals hij of zij zich het liefste beweegt. Grootste verschil met grootschalige sportscholen is dat er een gezellige, toegankelijke sfeer heerst waarbij iedereen in zijn of haar waarde wordt gelaten. 

Voor mij persoonlijk betekent sporten bij Bianca dat je beter in je vel komt te zitten met alle oefeningen. Ik merk zowel in kilo's als in centimeters verschil, maar het belangrijkste is nog wel dat ik het sporten bij haar zó leuk vindt, dat ik het vaak jammer vind dat de week op zaterdag stopt en ik pas op woensdag weer aan de bak mag. Het is altijd zo gezellig met Bianca en de andere deelnemers, het functioneert in dat opzicht ook zeker als sociale activiteit. Dit is iets wat ik nog nooit eerder heb gehad met sporten. 

Bianca, je doet het super, hoop dat je nog lang ons blijft plezieren met jouw enthousiasme! 

Natasja Rave

 

Tallie's leven is veranderd dankzij sporten bij Bianca van Best Body.

"Ik ben sinds 2017 bij Bianca  aan het sporten (Zempo).

Conditie had ik niet. Doordat er iets mis is gegaan tijdens een hernia operatie, raakte ik mijn gevoel kwijt van mijn rechter voet voor altijd kwijt. Nu 2 jaar later is mijn leven veranderd dankzij het sporten bij Bianca. 

 

Bianca je lessen zijn geweldig je bent een topper en altijd vrolijk."

Tallie Lap

 

Herman:

 

Na jaren niet lekker in m'n vel te hebben gezeten, ben ik rond 20 september 2017 de Zempo vitaliteit training gaan volgen onder leiding van Bianca Hollenberg.

Ik merkte gelijk bij de eerste training dat ze verstand had van zaken doordat ik jaren eerder fanatiek aan het sporten was. Nu zat bij mij de klad er in en de drempel werd steeds hoger. Door mond op mond reclame kwam ik terecht bij Bianca.

De drempel was gelijk verdwenen vanaf minuut één! Ze is erg kundig op het gebied van sporten, maar dit staat in schril contrast wat zij weet over voeding. Ik ben nu  6 maanden verder zonder op dieet te zijn geweest. Wel heb ik meer beweging en mijn eetpatroon/gewoontes heeft zij weten om te buigen naar een gezondere levensstijl.

Ik ben me er nu bewuster van wat ik eet en wat voor invloed dit eten heeft op mijn lichaam. Ik voel me fitter, heb meer energie en deze winter geen griep gehad omdat ik door mijn gezondere levensstijl meer weerstand heb opgebouwd.

Ben in de tussentijd 27.5 kilo kwijt. Dat is 1 kilo per week!

Bianca, dank voor dit alles. Zonder jou had ik dit nooit kunnen bereiken.

Groet, 

Herman B.