Welkom » Ervaringen

Bianca is een bron van inspiratie. Haar vrolijke, plezierig en goedhartig karakter werkt aanstekelijk. Patricia van der Wal

Top begeleiding van Bianca! Bij Zempo in Oude Pekela. Al 10 kg kwijt, en een gezondere leefstijl gekregen! - Janette Smid

Bianca is een leuke, lieve deskundige begeleider. Zowel op het gebied van gezonde voeding als bewegen is ze heel deskundig! Het is elke keer een feestje om naar haar toe te gaan! Voel me fitter, vitaler en gezonder!  En zit het een weekje tegen weet ze me altijd weer op een positieve manier te motiveren! Inmiddels al heel wat kilootjes kwijt -Sanny Veltman

Ga met veel plezier naar de lessen van Bianca in Oude Pekela, met haar enthousiasme en gedrevenheid zorgt ze dat je vitaal, fit en gezond wordt. Zij biedt veel meer dan een sportschool je kan bieden omdat je echt de persoonlijke begeleiding krijgt die je nodig hebt. De lessen zijn goed te volgen voor alle leeftijden. Bianca je maakt er iedere keer weer een feestje van - Ina Galis


Ervaring Herman B. 

Na jaren niet lekker in m'n vel te hebben gezeten, ben ik rond 20 september 2017 de Zempo vitaliteit training gaan volgen onder leiding van Bianca Hollenberg.

Ik merkte gelijk bij de eerste training dat ze verstand had van zaken doordat ik jaren eerder fanatiek aan het sporten was. Nu zat bij mij de klad er in en de drempel werd steeds hoger. Door mond op mond reclame kwam ik terecht bij Bianca.

De drempel was gelijk verdwenen vanaf minuut één! Ze is erg kundig op het gebied van sporten, maar dit staat in schril contrast wat zij weet over voeding. Ik ben nu  6 maanden verder zonder op dieet te zijn geweest. Wel heb ik meer beweging en mijn eetpatroon/gewoontes heeft zij weten om te buigen naar een gezondere levensstijl.

Ik ben me er nu bewuster van wat ik eet en wat voor invloed dit eten heeft op mijn lichaam. Ik voel me fitter, heb meer energie en deze winter geen griep gehad omdat ik door mijn gezondere levensstijl meer weerstand heb opgebouwd.

Ben in de tussentijd 27.5 kilo kwijt. Dat is 1 kilo per week!

Bianca, dank voor dit alles. Zonder jou had ik dit nooit kunnen bereiken.

Groet, 

Herman B.


Wat is er veranderd sinds je met het leefstijlprogramma bent gestart?

"Ten eerste ben ik meer als 30 pond afgevallen, daarnaast voel ik me fitter en durf weer onder de mensen te komen. En, last but not least, ik ben over de drempel om weer nieuwe dingen te ondernemen."

 

"Door dit programma meer gaan sporten, sinds ik dit programma volg voel ik mij sterker en vitaler en belangrijk nog geen dag ziek geweest (zelfs niet verkouden)"

 

"Ander eet patroon en meer dan 5 kg eraf !!! Sporten en bewegen behoren nu tot wekelijkse dingen die ik doe. Ik voel me fitter en ben vrolijker."

 

"Een stuk slanker en weinig pijn meer."