Welkom » Begeleiding » PuurGezond

Slank in 8 stappen

Wil je graag afvallen of aankomen, er beter uitzien en lekker in je vel zitten? Dat lukt je gegarandeert met de methode Slank in 8 stappenDoor over te stappen naar de PuurGezond leefstijl heb je in korte tijd een gezond eetpatroon en een slanker lichaam!

Persoonlijke begeleiding

Met de methode PuurGezond Slank in 8 stappen ga je stap voor stap op weg naar een gezondere leefstijl. Je leert anders eten, betere keuzes maken en meer bewegen. Na korte tijd voel je je fitter en beter en ben je ook nog eens afgevallen. De methode is eenvoudig te volgen en goed in te passen in je drukke (gezins)leven. Iedereen kan gezond en lekker mee eten. Je hoeft geen speciale dingen te kopen of uren in de keuken door te brengen. 

Investering

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan vergoedt jouw zorgverzekeraar de kosten van dit traject geheel of voor een deel. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico. 

PuurGezond Slank in 8 stappen duurt 8 weken. Iedere week maak je een nieuwe stap richting een slanker lichaam en meer vitaliteit. Je ontvangt:

  • Het boek PuurGezond Slank in 8 stappen van Karine Hoenderdos met alle stappen, tips en veel lekkere recepten.
  • Een analyse van je huidige voedingspatroon.
  • Elke week een consult van 30 minuten.
  • Elke week een analyse van je lichaamssamenstelling.
  • Elke week een opdracht van het stappenplan.
  • Aanvullende tips over gezonde voeding en beweging.

Meer weten over PuurGezond in 8 stappen?

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Je ontvangt binnen 24 uur bericht!