Welkom » Bedragen

Bedragen

Individuele begeleiding 

persoonlijk en op maat

 

Vooraf is niet te zeggen wat je nodig hebt en hoeveel tijd het kost om je leefstijl aan te passen en jouw doelen te behalen. Om een richtprijs te geven. Coaching en advies kost € 49,00 per uur.

Uit onderzoeken blijkt dat mensen ongeveer 3 maanden nodig hebben om met succes hun leefstijl te veranderen. Ervaring leert dat in deze periode zo'n 10 sessies nodig zijn. 

De eerste twee gesprekken duren in de regel een uur. Daarna is een half uur voldoende. 

Om op gewicht te blijven is het vaak prettig om nog enige tijd een stok achter de deur te houden.  Een weegmoment van een kwartier houd je op koers.


Vergoeding zorgverzekeraar

 

Een snelle berekening laat zien dat het investeren in jezelf ongeveer € 300,00 kost. Veel zorgverzekeraars waarderen jouw inzet door deze kosten voor een deel of geheel te vergoeden.

Op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland lees je welke zorgverzekeraars investeren in gezond gewicht en welke vergoedingen zij hiervoor bieden. 

Er zijn vergoedingen mogelijk voor individuele begeleiding én groepsbegeleiding.  Belangrijk is dat vergoeding plaatsvindt vanuit de aanvullende verzekering, waardoor deze niet ten koste gaat van je eigen risico. 

Je kunt bij Best Body terecht met en zonder verwijzing van de huisarts. Ook wanneer je maar weinig overgewicht of ondergewicht hebt.

 


Wil je werk maken van je eigen gezondheid en ben je er klaar voor om hiermee aan de slag te gaan. Plan voor jezelf dan een kennismaking en ontdek hoe ook jij geleidelijk je leefstijl aan kunt passen. Gun jezelf een gezond gewicht, meer vitaliteit en meer zelfvertrouwen.

Kennismaken is gratis en verplicht je bovendien tot niets. 

 

Plan jouw gratis kennismaking