Home » Aanbod » Zempo Vitaliteit

Zempo Vitaliteit

Judo vereniging Zempo en Best Body bieden volwassen inwoners van de gemeente Pekela en omgeving een uniek programma!  Gedurende 10 weken ga je twee keer per week op een ongedwongen manier aan de slag met je lichamelijke fitheid. Je neemt daarbij je eetgewoonten onder de loep en past gaandeweg je leefstijl aan. Na korte tijd ben je slanker en voel je je fitter, gezonder en vitaler. 

Het programma is bedoeld voor mensen met overgewicht en mensen die al lange tijd niet meer hebben gesport. Het traject wordt afgestemd op persoonlijke behoeften en houdt rekening met eventuele blessures. De groepen bestaan uit ongeveer 10 personen. Je bent hierdoor verzekerd van persoonlijke aandacht en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.  


Ga met veel plezier naar de lessen van Bianca in Oude Pekela, met haar enthousiasme en gedrevenheid zorgt ze dat je vitaal, fit en gezond wordt. Zij biedt veel meer dan een sportschool je kan bieden omdat je echt de persoonlijke begeleiding krijgt die je nodig hebt. De lessen zijn goed te volgen voor alle leeftijden. Bianca je maakt er iedere keer weer een feestje van - Ina Galis


Het programma
Bij 8 deelnemers start een nieuwe groep
Je volgt 10 weken tweemaal per week een training van ongeveer een uur De training is afgestemd op mensen met overgewicht en mensen die al lange tijd niet hebben gesport. Je raakt van de trainingen niet buiten adem en krijgt hiervan geen spierpijn.
Je wordt tijdens het traject elke week gewogen Het wegen is privé.
Je volgt eenmaal per week een voedingscursus van ongeveer een half uur Je leert alles over voldoende bewegen en gezonde voeding, zodat je aan het eind van de cursus weet, welke keuzes je moet maken om je streefgewicht te bereiken en dit voor altijd vast te houden.
Je ontvangt een basis weekmenu en leert hoe je daarop varieert.

Meld je aan en ontvang informatie over de nieuwe groepen. 

Geef aan of je overdag of 's avonds kunt. Het is nog niet bekend op welke momenten de nieuwe groepen gaan draaien. Mocht je niet kunnen op de voorgestelde tijden, kun je vrijblijvend afzien van deelname. Deze aanmelding verplicht je tot niets.