Home » Aanbod » Groepsles Zempo

Boost je benen, billen, buik bij Best Body

voor meer energie en een fit lichaam.

  Ervaringen

  "Ik ben sinds 2017 bij Bianca  aan het sporten (Zempo).
  Conditie had ik niet. Doordat er iets mis is gegaan tijdens een hernia operatie, raakte ik mijn gevoel kwijt van mijn rechter voet. Wat blijvend is. Nu 2 jaar later is mijn leven veranderd dankzij het sporten bij Bianca. Sport 2 keer in de week. En sinds 2019 volg ik ook Pilates les bij haar. Bianca je lessen zijn geweldig je bent een topper en altijd vrolijk."

   

  Tallie Lap

   

  "Ga met veel plezier naar de lessen van Bianca in Oude Pekela, met haar enthousiasme en gedrevenheid zorgt ze dat je vitaal, fit en gezond wordt. Zij biedt veel meer dan een sportschool je kan bieden omdat je echt de persoonlijke begeleiding krijgt die je nodig hebt. De lessen zijn goed te volgen voor alle leeftijden. Bianca, je maakt er iedere keer weer een feestje van" 

  Ina Galis

   

  Bianca is een leuke, lieve deskundige begeleider. Zowel op het gebied van gezonde voeding als bewegen is ze heel deskundig! Het is elke keer een feestje om naar haar toe te gaan! Voel me fitter, vitaler en gezonder!  En zit het een weekje tegen weet ze me altijd weer op een positieve manier te motiveren! Inmiddels al heel wat kilootjes kwijt

  Sanny Veltman

   

  Wil je ook weer in beweging komen en je fitter en vitaler voelen?

  Schrijf je in en doe mee!

  Eerst zien of jij je thuis voelt bij de training en de groep? Plan een proefles en ervaar het zelf. Het volgen van een proefles is kosteloos en verplicht je tot niets. Beloofd.

   

  Best Body Abonnement

  1 les per week € 17,50 per maand
  2 lessen per week € 26,50 per maand
  3 lessen per week € 32,50 per maand

  Maandelijks opzegbaar.

  In het lesgeld is het onbeperkt gebruik inbegrepen van de fitnessruimte van Judovereniging Zempo.