Home » Aanbod » Beweegles

Best Body Beweeglessen

 

Wil je graag weer in beweging komen, maar voel jij je niet thuis in een sportschool?

Bij Best Body zijn de lessen afgestemd op jouw conditie en mogelijkheden.

 

Je traint in een kleine, beschutte omgeving in een soepele sfeer. 

Ervaringen 

 

De lessen van Bianca zijn zeer toegankelijk en gezellig te noemen. Zelf doe ik mee aan training op de toestellen, mattraining en pilates. Alle lessen zijn zeer gevarieerd en Bianca geeft hierbij goede begeleiding m.b.t. technieken en houdingen én bovenal brengt zij een prettige enthousiaste houding met zich mee.

Het is altijd erg gezellig met de lessen waarbij we met ongeveer 10-12 mensen trainen. De deelnemers lachen mét elkaar, maar niet om elkaar en iedereen is welkom zoals hij of zij zich het liefste beweegt. Grootste verschil met grootschalige sportscholen is dat er een gezellige, toegankelijke sfeer heerst waarbij iedereen in zijn of haar waarde wordt gelaten. 

Voor mij persoonlijk betekent sporten bij Bianca dat je beter in je vel komt te zitten met alle oefeningen. Ik merk zowel in kilo's als in centimeters verschil, maar het belangrijkste is nog wel dat ik het sporten bij haar zó leuk vindt, dat ik het vaak jammer vind dat de week op zaterdag stopt en ik pas op woensdag weer aan de bak mag. Het is altijd zo gezellig met Bianca en de andere deelnemers, het functioneert in dat opzicht ook zeker als sociale activiteit. Dit is iets wat ik nog nooit eerder heb gehad met sporten. 

Bianca, je doet het super, hoop dat je nog lang ons blijft plezieren met jouw enthousiasme! 

Natasja Rave

 

"Ik ben sinds 2017 bij Bianca  aan het sporten (Zempo).
Conditie had ik niet. Doordat er iets mis is gegaan tijdens een hernia operatie, raakte ik mijn gevoel kwijt van mijn rechter voet voor altijd kwijt. Nu 2 jaar later is mijn leven veranderd dankzij het sporten bij Bianca. Sport 2 keer in de week. En sinds 2019 volg ik ook Pilates les bij haar. 
 
Bianca je lessen zijn geweldig je bent een topper en altijd vrolijk."

 

Tallie Lap

 

"Ga met veel plezier naar de lessen van Bianca in Oude Pekela, met haar enthousiasme en gedrevenheid zorgt ze dat je vitaal, fit en gezond wordt. Zij biedt veel meer dan een sportschool je kan bieden omdat je echt de persoonlijke begeleiding krijgt die je nodig hebt. De lessen zijn goed te volgen voor alle leeftijden.

Bianca, je maakt er iedere keer weer een feestje van" 

Ina Galis

 

Bianca is een leuke, lieve deskundige begeleider. Zowel op het gebied van gezonde voeding als bewegen is ze heel deskundig! Het is elke keer een feestje om naar haar toe te gaan! Voel me fitter, vitaler en gezonder!  En zit het een weekje tegen weet ze me altijd weer op een positieve manier te motiveren! Inmiddels al heel wat kilootjes kwijt

Sanny Veltman

 

Wil je ook centimeters en gewicht kwijt en je weer fit voelen?

 

Ik verheug mij erop je te ontmoeten.

Bianca