Home » Aanbod » Beweegles

Beweeglessen die vet verbranden

 

Ga jij liever naar de tandarts, dan naar een sportschool? Je bent zeker niet de enige. 

 

Veel mensen voelen zich tussen de fanatieke sporters niet op hun plaats. Daarnaast missen ze de begeleiding en kunnen niet meekomen tijdens de groepslessen. 

 

Best Body biedt beweeglessen die speciaal bestemd zijn voor voor mensen met overgewicht en mensen die al lange tijd niet hebben gesport. 

 

Je traint in een kleine groep en doet elke les andere oefeningen, die passen jouw conditie en mogelijkheden.

 

Je valt als nieuwkomer niet op. Iedereen in beweegt op zijn eigen wijze en doet de oefeningen op zijn eigen manier. Er is niet één manier om een oefening uit te voeren en dus ook niet één goeie.

 

Je groeit op in je eigen tempo en haalt iedere week nieuwe successen.

Wat anderen zeggen over bewegen bij Best Body

 

"Ik ben sinds 2017 bij Bianca  aan het sporten (Zempo).
Conditie had ik niet. Doordat er iets mis is gegaan tijdens een hernia operatie, raakte ik mijn gevoel kwijt van mijn rechter voet voor altijd kwijt. Nu 2 jaar later is mijn leven veranderd dankzij het sporten bij Bianca. Sport 2 keer in de week. En sinds 2019 volg ik ook Pilates les bij haar. 
 
Bianca je lessen zijn geweldig je bent een topper en altijd vrolijk."

 

Tallie Lap

 

"Ga met veel plezier naar de lessen van Bianca in Oude Pekela, met haar enthousiasme en gedrevenheid zorgt ze dat je vitaal, fit en gezond wordt. Zij biedt veel meer dan een sportschool je kan bieden omdat je echt de persoonlijke begeleiding krijgt die je nodig hebt. De lessen zijn goed te volgen voor alle leeftijden.

Bianca, je maakt er iedere keer weer een feestje van" 

Ina Galis

 

Bianca is een leuke, lieve deskundige begeleider. Zowel op het gebied van gezonde voeding als bewegen is ze heel deskundig! Het is elke keer een feestje om naar haar toe te gaan! Voel me fitter, vitaler en gezonder!  En zit het een weekje tegen weet ze me altijd weer op een positieve manier te motiveren! Inmiddels al heel wat kilootjes kwijt

Sanny Veltman

 

Wil je ook fitter en vitaler worden?

 Je bent welkom.