Home » Aanbod

Aanbod

Best Body biedt:

  • Individuele begeleiding bij afvallen en leefstijlverandering
  • Groepsbegeleiding bij afvallen 
  • Beweeglessen die vet verbranden 

Individuele begeleiding 

 

Afvallen is maatwerk en is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Er is niet één juiste oplossing die voor iedereen werkt. Dat verklaart waarom jouw vriendin, collega of buurvrouw zo goed is afgevallen met die ene methode, terwijl jouw gewicht geen kant opgaat. In elk geval niet die jij wenst.

 

Jij bent uniek, dat geldt ook voor jouw voorkeuren en valkuilen. We onderzoeken daarom eerst waar voor jou de problemen liggen én kijken wat bij jou past. Je houdt vast wat jij belangrijk vindt en verandert wat nodig is.

 

Belangrijk om te onthouden: Kleine veranderingen die je lang volhoudt, maken groot verschil.

Jouw ideale gewicht bereiken op een manier die voor jou werkt?

 

Ervaringen

Na jaren niet lekker in m'n vel te hebben gezeten, ben ik september 2017 de Zempo vitaliteit training gaan volgen onder leiding van Bianca Hollenberg.

 

Ik merkte gelijk bij de eerste training dat ze verstand had van zaken, doordat ik jaren eerder fanatiek aan het sporten was. Nu zat bij mij de klad er in en de drempel werd steeds hoger. Door mond op mond reclame kwam ik terecht bij Bianca.

 

De drempel was gelijk verdwenen vanaf minuut één! Ze is erg kundig op het gebied van sporten, maar dit staat in schril contrast wat zij weet over voeding.

 

Ik ben nu 6 maanden verder zonder op dieet te zijn geweest. Wel heb ik meer beweging en mijn eetpatroon/gewoontes heeft zij weten om te buigen naar een gezondere levensstijl.

 

Ik ben me er nu bewuster van wat ik eet en wat voor invloed dit eten heeft op mijn lichaam. Ik voel me fitter, heb meer energie en deze winter geen griep gehad omdat ik door mijn gezondere levensstijl meer weerstand heb opgebouwd.

 

Ben in de tussentijd 27.5 kilo kwijt. Dat is 1 kilo per week!

 

Bianca, dank voor dit alles. Zonder jou had ik dit nooit kunnen bereiken.

Herman B.

 

Wil jij ook weer lekker in je vel en een gezond gewicht?

 

Groepsbegeleiding bij afvallen en leefstijlverandering

 

In januari, mei en september start Best Body met de begeleiding groepen. Je kunt je binnenkort inschrijven voor de september groepen. Wil je alvast informatie? Je bereikt mij hiervoor via telefoonnummer 06 15158231. 

 

Beweeglessen die vet verbranden

 

De beweeglessen van Best Body zijn speciaal bedoeld voor mensen met overgewicht en mensen die al lange tijd niet hebben gesport.

De lessen zijn ook zonder voedingsbegeleiding te volgen. Je leven leiden in een gezond en fit lichaam is de mooiste investering

die je kunt doen voor jezelf en jouw dierbaren.